Selecteer een pagina

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Over Ons

Nuchter en vriendelijk. Kritisch en oprecht. Professioneel en gemoedelijk. Bij Qualicount werken we met een hecht team van mensen met liefde voor het vak. Ieder heeft zijn eigen kennis, ervaring en expertise. En hebben we het even niet in huis? Dan kunnen we rekenen op een groot netwerk van vakbekwame professionals die we inschakelen op specifieke kennisgebieden. Van fiscaal juristen tot arbeidsdeskundigen en advocaten. Samen weten we meer!

“Vanuit een passie voor het vak ben ik in 2010 gestart met Qualicount. Ik voel me betrokken bij het wel en wee van de ondernemingen én de ondernemers voor wie ik werk. Het afleveren van nauwkeurig werk vind ik belangrijk, maar mijn adviserende rol is misschien nog wel belangrijker. Het meedenken, vooruitzien en bedenken van creatieve oplossingen voor ondernemers geeft mij veel voldoening.”
Nicolle van Aarle

Directeur / Accountant-Administratieconsulent

“Onze dienstverlening gaat niet alleen om de cijfers. Het verhaal erachter is minstens zo interessant. Dat ik hardwerkende ondernemers kan ondersteunen geeft mij voldoening en energie. Op kantoor is geen dag hetzelfde.”

Petra Hellings-Verhagen

Assistent-accountant bij Qualicount sinds 2012

“Bij Qualicount vormen wij een team waarin we elkaar onderling goed aan kunnen vullen. Daarnaast vind ik het fijn dat we door onze kleinschaligheid uitstekend in staat zijn onze dienstverlening aan te passen op de wensen van de ondernemer.”

Sandra van de Laar-Koonings

Assistent-accountant bij Qualicount sinds 2016

“Als nieuwste lid van dit leuke team biedt Qualicount mij alle mogelijkheden om verder te leren en ontwikkelen. De uitdaging en variatie in het werk zijn dingen die mij motiveren om deze uitdaging aan te gaan. U kunt mij bellen voor  het inboeken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiftes. Maar natuurlijk ook voor advies of gewoon een praatje.

Anke Bekkers

Assistent-accountant bij Qualicount sinds 2022

vert
Accountants & Belastingadviseurs
horiz