Selecteer een pagina

Natuurlijk. Goed. Geregeld.

Nuchter en vriendelijk

Luisteren en verdiepen

Kritisch en oprecht

..en altijd gemoedelijk

Accountancy met een menselijke blik

Jij bent goed in ondernemen. Wij realiseren ons als geen ander hoe waardevol dat is. Dus wil je de zekerheid dat je de juiste keuzes maakt. Dat je kunt vertrouwen op iemand die je onafhankelijk advies geeft en voor je op de bres springt als dat nodig is. Welkom bij Qualicount! Wij staan voor accountancy met een menselijke blik. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar willen ook iets betekenen voor de mens erachter. Uiteindelijk gaat het immers niet alleen om je winst, maar ook om jou als ondernemer. Vanuit een oprechte interesse verdiepen we ons graag in je cijfers én in je verhaal.

In de natuurlijke, landelijke omgeving van ons kantoor in Den Dungen combineren we een professionele, nauwkeurige en deskundige werkwijze met een gemoedelijke en prettige sfeer. Wederzijds vertrouwen, een eerlijk gesprek en een persoonlijke aanpak, maar ook een actuele kennis en expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies en (salaris)administratie. Natuurlijk. Goed. Geregeld.

Heb je vragen? Lees meer over ons, onze werkwijze en diensten of neem gerust contact met ons op!

 

“Qualicount heb ik leren kennen als een deskundig kantoor waarbij ik al mijn zakelijke ideeën en beslissingen zoals investeringen, splitsing van onderneming, personeelszaken maar ook voor privé financiële kwesties met vertrouwen heb ondergebracht.”

Joris van Rozendaal, Terra Milieu B.V. en Bodemflex B.V.

“Qualicount is laagdrempelig, denkt met ons mee en waarschuwt ons voor risico’s.”

Jimmy Geerts en Roy Groenendaal, Geerts & Groenendaal

“Qualicount ontzorgt ons, en zorgt ervoor dat we ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn.”

Harold Duis, 4SCM B.V.

“Onze ervaringen met Qualicount als adviseurs en accountants zijn erg positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met goede kennis van de financiële markt. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Qualicount kent onze bedrijf- en privé situatie erg goed en denkt voortdurend mee om tot een zo positief mogelijk resultaat te komen.”

John van den Meerendonk, HotelsinDuitsland.com

“Ik leg met een gerust hart mijn administratie en boekhouding in handen van Qualicount. De mensen zijn deskundig en zorgvuldig, en denken met je mee. Zijn er problemen, dan staan ze voor je klaar. Ze gaan echt een stapje verder om je zo goed mogelijk te helpen.”

Maartje van Roessel, Dinges Tekst & Tekstadvies


“Blij met jullie ;)”

Niels Fassbender, Buro KEET B.V.

“ Bij Qualicount werken mensen die betrokken zijn bij mij en mijn bedrijf. Door proactief te werken, op tijd actie te ondernemen of mij te bellen, zorgen ze ervoor dat alles op orde is én blijft. En dat we eventuele problemen vóór blijven.”

Robert Verhagen, Icadry B.V.

“Bij een startersbezoek zei zelfs de belastinginspecteur dat we ‘goed’ zitten bij deze adviseur!”

Joost en Joyce van der Pas, Pas Banden

“ De kwaliteit én de persoonlijke aandacht stellen wij op prijs.”

Frank en Mariska Melis, Melis Techniek

“Qualicount biedt als accountant een grote mate van betrouwbaarheid in de uitvoering van de opdracht. De medewerkers van Qualicount zijn bovendien alert ten aanzien van de ontwikkelingen in de onderneming en bij de ondernemer. Een perfecte combinatie van operational excellence en gepaste customer intimacy.”

Mr. Frank van der Geld, Partner Lichtstad Advocaten B.V.

“Een echtscheiding is heftig. Gelukkig was Nicolle daar. Ze heeft mij vanuit warmte en betrokkenheid financieel heel fijn geholpen. Er was altijd een luisterend oor. ”

Maud van den Berg

“Niet puur zakelijk maar juist ook heel persoonlijk. Mijn rots in de branding in de financiële en fiscale ‘rompslomp’.”

Monique van de Ven, Hypnomove

vert
Accountants & Belastingadviseurs
horiz