Selecteer een pagina

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Over Ons

Nuchter en vriendelijk. Kritisch en oprecht. Professioneel en gemoedelijk. Bij Qualicount werken we met een hecht team van mensen met liefde voor het vak. Ieder heeft zijn eigen kennis, ervaring en expertise. En hebben we het even niet in huis? Dan kunnen we rekenen op een groot netwerk van vakbekwame professionals die we inschakelen op specifieke kennisgebieden. Van fiscaal juristen tot arbeidsdeskundigen en advocaten. Samen weten we meer!

“Mijn hart ligt bij het ondernemerschap en de accountancy en vanuit die rol zal ik samen met het team onze klanten optimaal ontzorgen; deskundig, betrokken, vertrouwd en betrouwbaar. Ik weet graag wat er speelt bij de ondernemer, uit pure interesse, maar zeker ook om het juiste advies te kunnen geven.”

Arno Maas

Directeur / Relatiebeheerder

“Vanuit een passie voor het vak ben ik in 2010 gestart met Qualicount. Ik voel me betrokken bij het wel en wee van de ondernemingen én de ondernemers voor wie ik werk. Het afleveren van nauwkeurig werk vind ik belangrijk, maar mijn adviserende rol is misschien nog wel belangrijker. Het meedenken, vooruitzien en bedenken van creatieve oplossingen voor ondernemers geeft mij veel voldoening.”

Nicolle van Aarle

Adviseur MKB

“Onze dienstverlening gaat niet alleen om de cijfers. Het verhaal erachter is minstens zo interessant. Dat ik hardwerkende ondernemers kan ondersteunen geeft mij voldoening en energie. Op kantoor is geen dag hetzelfde.”

Petra Hellings-Verhagen

Assistent-accountant bij Qualicount sinds 2012

“Bij Qualicount vormen wij een team waarin we elkaar onderling goed aan kunnen vullen. Daarnaast vind ik het fijn dat we door onze kleinschaligheid uitstekend in staat zijn onze dienstverlening aan te passen op de wensen van de ondernemer.”

Sandra van de Laar-Koonings

Assistent-accountant bij Qualicount sinds 2016

“Ik heb jaren gewerkt in de facilitaire sector binnen een hotel- en congrescentrum, maar was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn werk, waarbij mijn keuze viel op administratief werk. Bij Qualicount mag ik dit combineren met interne kantoorzaken en het eerste aanspreekpunt zijn voor onze cliënten. Een logisch vervolg op mijn eerdere baan, ik voel me dan ook erg thuis in Den Dungen”

Barbara Tünde Nagy

Office manager / junior assistent-accountant

“Graag wil ik meedenken met zakelijke vraagstukken en samen zoeken naar een passende oplossing. Het ontzorgen van de klant in de tegenwoordige papier winkel, de wet- en regelgeving en digitale wereld. Als accountant houd ik me bezig met reviewen van jaarrekeningen, opstellen van overeenkomsten en assisteren van collega’s. De sfeer en werkwijze van Qualicount past bij mij.“

Angela Roijendijk-van Hoek

Accountant-Administratieconsulent

“Na vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben ben ik in 2003 in de accountancy terecht gekomen. Sinds een aantal jaren mag ik me Fiscaal Adviseur noemen. Mijn gevoel bij cijfers en de drive om ondernemers te ontzorgen, maken dat ik dit werk vakkundig en betrouwbaar kan uitvoeren. Hier in het kleine team bij Qualicount, waar het belang van u voorop staat, denk ik nog meer tot mijn recht te kunnen komen.”

Ad Boeren

Assistent-accountant bij Qualicount sinds 2024

vert
Accountants & Belastingadviseurs
horiz